HABER7
Gazeteci Uğur Dündar'ın Sözcü gazetesinden ayrılmasının ardından Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'le arasında yaşanan tartışma büyüyor. Dündar, Özdil'in kendisine yönelik sözlerine bu kez sosyal medya üzerinden cevap verdi.
"GAZETECİLİK AYAKLARINA YATMASI UTANÇ VERİCİ"
Uğur Dündar, Sözcü'den kovulmasının ardından gazetecilik hayatına bir diğer muhalif medya organı olan Halk Tv'de devam edeceğini açıklamıştı. Yılmaz Özdil dün katıldığı Sözcü Tv canlı yayınında isim vermeden Uğur Dündar'ı eleştirdi. Özdil, "Torun sevmesi gerekenlerin TV'de kahraman gazetecilik ayaklarına yatması utanç verici" ifadelerini kullandı.
ESKİ YAZISIYLA CEVAP VERDİ
Yılmaz Özdil'in canlı yayındaki sözlerine Uğur Dündar bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla cevap verdi. Dündar, sosyal medya hesabından Özdil'in daha önce kendisi hakkında yazdığı yazının bir bölümünü alıntılayarak kendisine övgüler yağdırdığı satırları takipçileriyle paylaştı.
"Uğur Dündar’ın aldığı iltifat az bile; Türkiye O’na borçlu. Uğur Dündar’la bu kadar yakın çalışmış olmak, kızıma bırakacağım mirastır benim için.
Bu işin ZEUS’udur o...
Uğur Dündar sadece mesleğiyle değil, yaşam biçimiyle de örnek olması gereken bir insan. Sadece kendisiyle de…
Dündar'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı;
"Uğur Dündar'ın aldığı iltifat az bile; Türkiye O'na borçlu. Uğur Dündar'la bu kadar yakın çalışmış olmak, kızıma bırakacağım mirastır benim için.
Bu işin ZEUS'udur o...
Uğur Dündar sadece mesleğiyle değil, yaşam biçimiyle de örnek olması gereken bir insan. Sadece kendisiyle de ilgilenmez. Mesela benim de sağlıklı yaşamam için büyük çaba harcıyor..."
Yılmaz ÖZDİL"





Gönder