adscode
adscode
adscode

Bir Başarı Hikayesi Armine Trend

Bir Başarı Hikayesi Armine Trend

Bir Başarı Hikayesi Armine Trend

Her büyük markanın başarı hikayesinde emek ve çaba vardır. Armine’nin başarı hikayesinde de iş kadını Rojin Duran ve iş adamı Mehmet Duran’ın çabaları, özeni, özverisi ve ticari zekası bulunuyor. Sürekli çalışan ve üreten bu ikili her seferinde yeni projelerle karşımıza çıkıyor. Yurt içinde yaptıkları yatırımlara yurt dışında da devam ediyor. Öyle ki Irak- Erbil, Katar- Doha, İngiltere- Londra, BAE ve İran- Tahran gibi ülkelere de yatırım için el atmışlar. Şuan için görüşmelerin sürdüğü ve zaman içinde şekillenecek projelerle adından daha da söz ettireceklerdir.

www.arminetrend44.com bünyesinde tesettür modasının kalbini tutan bu yatırımcılar aynı zamanda Malatya, Gaziantep gibi illerde de yeni şubeler açtı. Öyle ki açıldığı günden beri ilgi odağı olan ve tıka basa dolan 5 katlı Armine şubesi açtılar. Malatya ve diğer illerdeki yatırımlarına kaldıkları yerden devam etmeleri yanında yeni yatırım planları da var. Bu planları faaliyete geçirebilmek amacı ile daha çok çalışıyorlar. Sadece yatırım yapma amacında olmayan bu ikili ülkesinin kaynaklarını en iyi biçimde kullanmayı da başarıyorlar. Hem bölgede halkı istihdam edip sosyal yaşama katılmalarını sağlıyorlar hem de ticarete yeni soluk getiriyorlar. Çok yönlü ticari anlayışları onların her daim daha nitelikli ve yerinde yatırım yapmalarını sağlıyor. Yapılan tüm yatırımlardan kazanç sağlamalarının sebebi ise sadece kendilerini değil toplumu da düşünerek hareket etmeleridir. Güzel duygularla çıktıkları ticaret yolunda başarıları da kaçınılmaz oluyor.

Yatırım denince akla gelen bu ikilinin muhteşem projelerle karşımıza çıkacağı kesin. Depremin yaraları sarılırken halkın sosyal hayata katılmasını sağlamak ve ticari hayatı canlandırmak için büyük mağaza açmak yatırımlarının amaçlarının tek yönlü olmadığını da gözler önüne seriyor. Size düşen bu ilkinin başarı hikayesine ortak olmak için Armine Trend gibi mağazalardan alışveriş yapmaktır. Üstelik kalitenin tartışılmaz olduğu ve tesettür modasında yenilikçi çizgilerin yer aldığı kreasyonları var. Her sezon müşterilerinin kendilerine bir kere daha hayran olduğu mağazacılık anlayışlarına sahipler.

Ticari zekası ve yatırım kabiliyeti takdire şayan olan iş kadını Rojin Duran ve iş adamı Mehmet Duran’ın yatırımlarını dört gözle bekliyoruz. Zamanının ihtiyaçlarını çok iyi tartan ve müşterilerinin taleplerini her daim önde tutan bu ikilinin başarısı çalışmanın ve azmin karşılığıdır. www.arminetrend44.com , www.arminegaziantep.com , www.arminemalatya.com adreslerinde de satış yapan firmanın başarısı sürekli artıyor. Bu da demek oluyor ki verdikleri hizmet geniş kitleler tarafından ilgi ve memnuniyetle karşılanıyor.

Ticari hayatta müşterilerinizi memnun edemiyorsanız ve yatırımlarınız doğru zamanlarda yapılmıyorsa başarılı olamazsınız. Bunların her ikisini de çok iyi başaran bu iki iş insanını kutlamamak elde değil. Ülkemize daha birçok alanda, projede, çalışmada, ülkede ve zeminde yatırım yapacakları, faydalı olacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder