Bade İşçili isyan ettiren görüntü Çöpünüze sahip çıkın

Köpeğiyle birlikte Boğazda yürüyüşe çıkan Bade İşçil etrafa çöp bırakılmasına sitem etti Ünlü oyuncu konuya ilişkin İstanbul Boğazı harika Ama ne olur çöpünüze sahip çıkın

Bade İşçili isyan ettiren görüntü Çöpünüze sahip çıkın

Köpeğiyle birlikte Boğaz'da yürüyüşe çıkan Bade İşçil, etrafa çöp bırakılmasına sitem etti. Ünlü oyuncu, konuya ilişkin "İstanbul Boğazı harika. Ama ne olur çöpünüze sahip çıkın. Bu atılan çöpler denize, yollara savruluyor. Hepinizin pisliğini temizlemeye çalışan da bir insan" ifadelerini kullandı

Köpeğiyle birlikte Boğaz'da yürüyüşe çıkan Bade İşçil, karşılaştığı manzara karşısında sinirlendi. Etrafa bırakılan çöpler ve balık tutanların bıraktığı kancalı misinaları görünce kendini tutamayan oyuncu, kirliliğe sitem etti.

Bade İşçil, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunarak takipçilerini uyardı.

Deniz kenarına bırakılan çöplerin fotoğrafını paylaşan Bade İşçil, "İstanbul Boğazı harika. Hafta sonu hava da güzel olunca tıklım tıklım oluyor. Hakkımızdır Boğaz havası almak, keyifle manzarayı seyretmek, yürümek, koşmak, balık tutmak. Ama ne olur çöpünüze sahip çıkın" ifadelerini kullandı.